După întâlnirea cu deputații blocului ACUM, Johannes Hahn s-a întâlnit și cu reprezentanții PD

  • 03 Iunie 2019 11:17
După întâlnirea cu deputații blocului ACUM, Johannes Hahn s-a întâlnit și cu reprezentanții PD

După întrevederea cu reprezentanții blocului ACUM, comisarul european pentru politica de vecinătate și negocieri de extindere, Johannes Hahn, s-a întâlnit cu reprezentanții Partidului Democrat.

Presa scrie că comisarul european s-a întâlnit și cu reprezentanții Partidului Socialiștilor. Deocamdată, cele trei formațiuni politice nu au comunicat despre ce au discutat la întâlnirea cu Johannes Hahn.

Reprezentanții blocului ACUM au planificată pentru ora 11:00, o întrevedere cu directorul Oficiului pentru Europa de Est din cadrul Departamentului de Stat al Statelor Unite, Bradley A. Freden, responsabil cu relațiile cu Ucraina, Rep. Moldova și Belarus. Ei vor comunica ulterior decizia de a avea sau nu o întrevedere cu vicepremierul rus, Dmitri Kozak.

Democrații au declarat că se vor întâlni astăzi și cu ceilalți doi oficiali aflați în vizită în Republica Moldova: Bradley A. Freden și Dmitri Kozak.

Reprezentanții Partidului Socialiștilor nu au răspuns deocamdată la telefon, pentru a comunica dacă vor avea întrevederi cu ceilalți oficiali.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău