Dumitru Diacov admite schimbări în conducerea PD: „Eu sper ca Vlad Plahotniuc să se întoarcă, să avem o discuție, să ne răspundă la anumite întrebări”

  • 21 Iunie 2019 12:46
Dumitru Diacov admite schimbări în conducerea PD: „Eu sper ca Vlad Plahotniuc să se întoarcă, să avem o discuție, să ne răspundă la anumite întrebări”

Președintele de onoare al PD, deputatul Dumitru Diacov, a vorbit în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul TV „N4” despre liderul PD, Vlad Plahotniuc și formațiunea pe care o reprezintă.

Astfel, Dumitru Diacov a declarat că nu a discutat la telefon cu Vlad Plahotniuc de când acesta este plecat don țară. „Eu sper să se întoarcă, să avem o discuție, să ne gândim împreună ce facem, cum facem, să ne lămurească, să ne răspundă la careva întrebări. Eu sunt sigur că colegii au întrebări, mai ales cei care nu au participat nemijlocit la negocieri”, a afirmat deputatul. 

Întrebat dacă aceștia ar avea să-i reproșeze ceva liderului PD, Diacov a spus că este ușor să faci acest lucru „în condițiile actuale”. „Reproșurile nu sunt importante. Sunt importante discuțiile și concluziile în așa fel încât să nu se mai repete astfel de istorii și să știm ce avem de făcut, chiar și în relațiile cu oponenții noștri politici”, a afirmat președintele de onoare al PD.

Dumitru Diacov a mai spus că după revenirea lui Plahotniuc și discuțiile care vor avea loc ar putea urma și un congres al PD. „După astfel de evenimente, desigur că se produc și schimbări, inclusiv în conducerea partidului. Ce fel de schimbări, nu vă pot spune. Nu pot spune că vom face curtare sau cutare schimbări, dacă încă nu ne-am convocat. Există multă emoție, multe suspiciuni”, a mai spus Diacov. 

Menționăm că Vlad Plahotniuc a anunțat că se află peste hotare și nu poate reveni deocamdată acasă deoarece „Moldova nu este o țară sigură”.

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, a prezentat un denunț la Procuratura Generală prin care a cerut ridicarea imunității liderului PD. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:44 %
Vint:5,14 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Mon
11
Arhivă Radio Chișinău