Dumitru Diacov: Am avut discuții în contradictoriu la ședința fracțiunii parlamentare

  • 04 Mai 2020 17:18
Dumitru Diacov: Am avut discuții în contradictoriu la ședința fracțiunii parlamentare

Partidul Democrat a desfășurat astăzi o ședință a fracțiunii parlamentare, la care s-a discutat despre cum să-și „organizeze mai bine activitatea”, după cum a declarat presei președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov.

El a recunoscut că au exista păreri contradictorii și au avut loc discuții principiale în ceea ce privește organizarea fracțiunii, colaborarea cu partenerii din Parlament și cei de la guvernare, precum și despre plecările recente din partid.

Întrebat despre presupunerile apărute în presă de spre faptul că ar putea să fi înlăturat de la conducerea partidului, președintele PD, Pavel Filip, a declarat că nu s-a discutat astăzi acest lucru.

Nu trebuie simplificate lucrurile, chiar dacă avem discuții în contradictoriu, trebuie să vă spun că există un document statutar care prevede că președintele este ales de congresul partidului, apoi există consiliul național, Biroul Executiv, deciziile cărora ghidează activitatea fracțiunii. De aceea noi nu am discutat azi aceste lucruri”, a spus Pavel Filip.

În presă au apărut imagini care arătau că Dumitru Diacov s-a întâlnit ieri la un hotel din Chișinău cu câțiva deputați PDM și cu un apropiat de-al lui Igor Dodon. Dumitru Diacov spus că l-a întâlnit întâmplător și aproape că nu au vorbit.

Am avut ieri mai multe întrevederi cu mai mulți colegi. Și în timpul acesta m-au sunat alți colegi, care erau la al hotel și mi-au spus că vor să ne vedem. Și am dat drumul acestei solicitări”, a spus Dumitru Diacov.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
7,74
Cer fragmentat
Umiditate:89 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău