Dumitru Alaiba | PSRM o să voteze un prim-ministru complice la uzurparea puterii în stat

  • 13 Noiembrie 2019 22:53
Dumitru Alaiba | PSRM o să voteze un prim-ministru complice la uzurparea puterii în stat

Și deputatul PPDA, Dumitru Alaiba a venit cu o reacție la desemnarea lui Ion Chicu de către Igor Dodon în calitate de candidat la funcția de prim-ministru.

„Ministru al Finanțelor în guvernul lui Pavel Filip care a refuzat să plece timp de o săptămână în luna iunie - lucru pe care l-am calificat împreună cu PSRM drept uzurpare a puterii în stat.Cu PSRM am mai votat și o comisie de anchetă pe tentativa de uzurpare a puterii în stat din perioada de după 8 iunie 2019. PSRM o să voteze un prim ministru complice la uzurparea puterii în stat. El a refuzat să elibereze clădirea Ministerul Finantelor al Republicii Moldova. Teatrul absurdului. Regizor - Igor Dodon”,  a scris Alaiba.

Menționăm că au urmat mai multe reacții la desemnarea lui Ion Chicu la funcția de premier din partea președintelui, inclusiv din partea premierului în exercițiu, Maia Sandu. 

CITȚI ȘI: REACȚIA Maiei Sandu la nominalizarea lui Ion Chicu la funcția de premier. „Igor Dodon a numit un candidat care este docil, îl va asculta și îi va îndeplini toate dorințele"

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
2,74
Cer fragmentat
Umiditate:98 %
Vint:2,57 m/s
Wed
5
Thu
5
Fri
5
Sat
7
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău