Dragoș Tudorache a avut o întrevedere cu Oleg Țulea. „Parcursul european al R.Moldova este unul de la care sper ca niciun politician de la Chișinău să nu se abată”

  • 11 Septembrie 2020 13:32
Dragoș Tudorache a avut o întrevedere cu Oleg Țulea. „Parcursul european al R.Moldova este unul de la care sper ca niciun politician de la Chișinău să nu se abată”

Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Dragoș Tudorache, și-a exprimat îngrijorarea pentru situația dificilă prin care trece Republica Moldova din cauza pandemiei și a efectelor colaterale.

La o întrevedere pe care a avut-o la Bruxelles cu șeful diplomației de la Chișinău, Oleg Țulea, europarlamentarul a reconfirmat sprijinul european deplin pentru încercarea de a ține sub control rata de infecții.

Într-o altă ordine de idei, Dragoș Tudorache a opinat că perioada electorală nu trebuie să genereze instabilitate și să afecteze eforturile de combatere a pandemiei și de redresare financiară.

„Parcursul european al Republicii Moldova este unul de la care sper ca niciun politician de la Chișinău să nu se abată. Nu există nicio altă soluție viabilă pentru prosperitatea cetățenilor moldoveni și pentru stabilitatea politică a regiunii decât o politică onestă, construită pe valorile europene. Apropiatele alegeri prezidențiale vor fi un test pentru maturitatea sistemului democratic”, a scris Dragoș Tudorache pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene întreprinde în aceste zile o vizită de lucru la Bruxelles, Luxemburg și Kassel (Germania).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău