Dragoș Tudorache, de Ziua Europei: Cetățenii R. Moldova pot să aspire la bunăstare, alegând calea europeană

  • 09 Mai 2021 11:16
Dragoș Tudorache, de Ziua Europei: Cetățenii R. Moldova pot să aspire la bunăstare, alegând calea europeană

De Ziua Europei, europarlamentarul român Dragoș Tudoache declară că cetățenii Republicii Moldova pot aspira la bunăstarea, alegând calea europeană. Acesta spune că Europa este cel mai generos proiect, care aduce pace și beneficii popoarelor țărilor europene, potrivit TVRMOLDOVA.MD.

„Europa este proiectul cel mai generos de după al doilea război mondial, este proiectul care a adus bunăstare în Europa, care a dus pace, care a permis popoarelor statelor membre in UE să vină mai aproape unele de altele. Europa și proiectul european ne permite să trecem peste barierele de orice fel pe care le avem între noi  și să reușim să gândim și să acționăm ca un tot unitar.


Cetățenii R. Moldova pot să aspire la aceleași lucruri, alegând această cale europeană. Făcându-și o opțiune pentru integrare europeană, își fac o opțiune pentru a veni aproape de aceste idealuri și pentru a reuși  să se cupleze la această bunăstare și stabilitate pe care proiectul european le-a adus deja în Europa. Asta e ceea ce doresc R. Moldova și Europei în ansamblul său”, a declarat Dragoș Tudorache, potrivit sursei citate.
Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău