Două trasee naționale din sud sunt blocate

  • 19 Ianuarie 2018 11:19
Două trasee naționale din sud sunt blocate 
Imagine simbol

În sudul țării, două trasee naționale sunt blocate: Cantemir – Comrat și Sadâc – Cantemir. Se circulă cu dificultate pe R-30, de la km 20 până la 48, în zona raionului Căușeni, și pe R-26, în zona postului vamal intern de control „Hagimus”, transmite IPN cu referire la informația Inspectoratului Național de Patrulare.

În partea de nord a tării, toate drumurile sunt practicabile. În centru, este sistată circulația autocamioanelor de mare tonaj în localitățile Ciobanovca și Calfa din raionul Anenii Noi. În municipiul Chișinău, pe drumul Băcioi Noi, de la bd. Dacia până la str. Drumul Băcioilor stau blocate patru camioane de mare tonaj.

Mai multe drumuri locale rămân înzăpezite. Este vorba de drumul de acces către localitățile din raionul Căușeni: Florica, Marianca-de Sus, Fârlădeni, Chircăiești, Tricolici și către localitățile din raionul Ștefan Vodă: Marianca de Jos, Alava, Semionovca, Brezoaia, Feștelita, Volintiri, Copceac, Ștefănești, Purcari, Olănești, Crocmaz, Antonești, Carahasani, Căplani, Feștelita, Talmaz, Cioburciu, Viișoara, Lazo și Slobozia.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de Muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
16,07
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:3,6 m/s
Wed
17
Thu
19
Fri
22
Sat
23
Sun
17
Arhivă Radio Chișinău