Două persoane au murit, iar trei au ajuns la spital în urma unui accident produs în apropiere de Râșcani

  • 08 Februarie 2021 10:07
Două persoane au murit, iar trei au ajuns la spital în urma unui accident produs în apropiere de Râșcani

Două persoane au murit, iar trei au ajuns la spital în urma unui accident produs în această dimineață în apropiere de satul Răcăria, raionul Râșcani, comunică MOLDPES.

Potrivit datelor Inspectoratului Național de Securitate Publică, accidentul a avut loc la ora 07:38, notează sursa citată. Conducătorul unui automobil de model Volkswagen, în vârstă de 56 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condițiile climaterice, iar în curbă nu s-a isprăvit cu conducerea autoturismului și a ieșit pe contrasens. Ca rezultat, acesta s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism de marcă Audi, la volanul căruia era un tânăr de 28 ani.

În urma impactului, doi pasageri ce se aflau în automobilul Volkswagen au decedat, iar șoferii ambelor autoturisme și pasagerul din Audi au fost transportați la spitalul din Râșcani.

Din cauza condițiilor climaterice nefavorabile, pe traseele țării, dar și în capitală au fost înregistrate mai multe accidente rutiere, printre care și unul cu implicarea unei ambulanțe.

În contextul în care Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de polei pentru întreg teritoriul țării, Inspectoratul de Securitate Publică atenționează șoferii și pietonii să manifeste maximă prudență și atenție în trafic. Astfel, polițiștii recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au echipate unitățile de transport cu pneuri pentru exploatare pe timp de iarnă, iar din portbagaj să nu lipsească o lopată și un săculeț cu nisip.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău