Două microbuze donate Serviciului Vamal de către Germania

  • 30 Noiembrie 2022 10:31
Două microbuze donate Serviciului Vamal de către Germania

Serviciul Vamal este susținut de Republica Federală Germania prin intermediul Ambasadei Germaniei la Chișinău și Administrației vamale din Germania în eforturile întreprinse pe linia prevenirii și combaterii fraudelor vamale, prin donarea a două mijloace de transport Mercedes-Benz Sprinter.

Mijloacele de transport dotate cu echipamentul necesar pentru scanarea bagajelor/coletelor/mărfurilor vor putea fi utilizate de inspectorii chinologi și ai echipelor mobile ale Serviciului Vamal, pentru sporirea potențialului operațional de reacție și intervenție al acestora, care aduc o contribuție semnificativă în prevenirea și combaterea contrabandei și a altor fraude vamale transfrontaliere.
 
 
Mijloacele de transport au fost transmise în cadrul întrevederii Directorului adjunct al Serviciului Vamal, Nicolae Vutcariov cu Ambasadorul Republicii Federale Germania în Republica Moldova, E.S. Margret Uebber și a Atașatului vamal al Ambasadei Germaniei la Kiev, acreditat pentru Ucraina și Republica Moldova, Ralf Malchin, se arată în comunicatul Serviciului Vamal.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
2,74
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:6,69 m/s
Sat
0
Sun
-2
Mon
-2
Tue
-2
Wed
-2
Arhivă Radio Chișinău