Două femei din Drochia, omorâte de un șofer beat

  • 18 Decembrie 2019 18:13
Două femei din Drochia, omorâte de un șofer beat

Două femei au fost accidentate, în raionul Drochia, de un șofer urcat băut la volan. Una dintre ele s-a stins pe loc, iar alta a murit mai târziu la spital. Șoferul este reținut pentru 72 de ore.

Solicitată de IPN, Ina Moscaliuc, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia, a spus că dimineață, la ora 07.28, un automobil condus de un tânăr de 22 de ani, din Drochia, se deplasa dinspre satul Țarigrad spre orașul Drochia. Acesta a lovit doua femei, de 46 și 52 de ani, care se deplasau pe marginea carosabilului. În urma impactului, una din victime a decedat pe loc, iar cealaltă a fost dusă la spital, dar nu a putut fi salvată. Una dintre victime este o localnică, iar cealaltă e din raionul Căușeni.

Testul alcoolic a indicat 0,51 mg/l alcool în aerul expirat de șofer, ceea ce indică o stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

Șoferul este pompier. Liliana Pușcașu, ofițer de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a confirmat pentru IPN că este vorba de un angajat al IGSU, dar instituția nu comentează cazul până la finalizarea anchetei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:6,17 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău