Dossier Center: Pe presupușii fii ai lui Putin și Alinei i-ar chema Ivan și Vladimir. Au o „viață secretă” și locuiesc izolați în Valdai

  • 05 Septembrie 12:55
Dossier Center: Pe presupușii fii ai lui Putin și Alinei i-ar chema Ivan și Vladimir. Au o „viață secretă” și locuiesc izolați în Valdai

Centrul Dosie susține că presupușii fii ai lui Vladimir Putin și Alinei Kabaeva poartă numele de Ivan și Vladimir. Potrivit sursei, aceștia locuiesc izolați într-o reședință din Valdai.

Centrul Dosie, fondat de politicianul Mihail Hodorkovski, a publicat un material în care anunță numele celor doi presupuși fii ai lui Vladimir Putin și ai campioanei olimpice Alina Kabaeva. Potrivit publicației, numele lor sunt Ivan și Vladimir. Dosie indică faptul că Ivan s-a născut în anul 2015, iar Vladimir, în 2019.

Numele celor doi copii de 8 și 4 ani nu se află în bazele de date guvernamentale iar cei doi au documente sub acoperire, care sunt realizate în principal pentru ofițerii de informații și persoanele aflate sub protecția statului. Doar rudele lor cele mai apropiate le cunosc data nașterii, susține Dossier.

În articolul respectiv se menționează faptul că autorii materialului au obținut aceste informații dintr-o singură sursă, din rândul personalului de serviciu care lucrează la reședințele prezidențiale. Interlocutorul publicației locuiește în aceste reședințe și îi vede adeseori pe presupușii fii ai președintelui, susține publicația.

Jurnaliștii notează că au verificat datele despre respectiva sursă și s-au asigurat că aceasta într-adevăr lucrează pentru familia lui Putin. Detaliile au fost verificate, folosind postări de pe rețelele de socializare, extrase bancare și date din bazele de date guvernamentale.

Potrivit Dosie, Ivan și Vladimir locuiesc în principal la reședința prezidențială din Valdai, nu frecventează școli și nici grădinițe, au dădace și antrenori. Presupușii fii ai lui Putin locuiesc în casa centrală, împreună cu părinții lor, în timp ce dădacele și antrenorii locuiesc în clădiri separate. Copiii au propriile lor mașini cu șoferi, iar profesorii și personalul auxiliar circulă cu alte mașini.

Dosie susține că uneori la reședință apar și alți copii - cel mai frecvent copiii prietenilor gimnastei Kabaeva. Materialul susține că, în cursul serilor, Putin joacă hochei cu fiul său cel mare - în acest scop a fost construit un patinoar la reședința Valdai.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Tue
20
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău