Dosarul lui Vlad Filat va intra în dezbateri judiciare

  • 15 Iunie 2016 08:08

Dosarul fostului premier Vlad Filat va intra săptămâna viitoare în dezbateri judiciare, a declarat marți, 14 iunie, procurorul Adriana Bețișor după ședința de judecată, transmite IPN.

În cadrul ședinței, au fost examinate mai multe cereri ale apărării cu privire la aducerea silită a unor martori în instanță, însă, magistrații au respins aceste cereri ca fiind neîntemeiate, a menționat Adriana Bețișor.

Avocatul ex-premierului, Igor Popa, a calificat drept mascaradă procesul de judecată  adăugând că apărarea a adus probe prin care se demonstrează că martorii au fost citați legal, însă instanțai-a respins. De asemenea, avocatul a solicitat ca IlanShor, cel care l-a denunțat pe Vlad Filat, să fie din nou citat în instanță, pe motiv că,  în opinia apărării, a făcut un denunț fals și este un martor necredibil.

Tot marți, Vlad Filat a postat un nou mesaj pe contul său de Facebook în care scrie că până la sfârșitul acestei luni va fi anunțată sentința, la comanda lui Vlad Plahotniuc și care va fi de 16-18 ani.

Vlad Filat a fost reținut pe 15 octombrie 2015 și este învinuit de corupere pasivă și trafic de influență. Fostul premier pledează nevinovat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău