Dosarul alimentelor alterate | Soția lui Ghenadie Nicorici lucrează la FISC

  • 27 Noiembrie 2016 13:26
Dosarul alimentelor alterate | Soția lui Ghenadie Nicorici lucrează la FISC

Soția lui Ghenadie Nicorici, reținut pentru 30 de zile, în Dosarul licitațiilor truncate, lucrează inspector principal al Inspectoratului Fiscal de Stat, municipiul Chișinău.

Potrivit anticorupție.md, compania Crinic Grup, fondată în 2003, își are adresa juridică într-un apartament de pe str. Calea Ieșilor. Locuința este înregistrată pe numele soției businessmanului, Luminița Nicorici. Ultima este inspector principal al Inspectoratului Fiscal de Stat, mun. Chișinău, scrie Agora.md.

În declarația de avere pentru anul 2015, funcționara indică venituri mai mult decât modeste obținute de soțul său - doar 41 de mii de lei, din activitatea celor două companii pe care le deține.

Soții Nicorici dețin două apartamente de 47,5 m.p. și 21,7 m.p., un garaj, un spațiu de depozitare de 54,1 m.p., dar și șase automobile, dintre care cinci procurate în 2013. Mașinile care nu sunt noi, au fost importate de peste hotare.   

Deși cu venituri mici, soții Nicorici și cei doi copii ai lor par să își permită vacanțe scumpe, cel puțin așa reiese din pozele postate de Luminița Nicorici pe rețelele de socializare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău