Dosarele pentru redobândirea cetățeniei române se efectuează, pe teritoriul României, doar în baza programărilor online

  • 22 Mai 2017 15:50
Dosarele pentru redobândirea cetățeniei române se efectuează, pe teritoriul României, doar în baza programărilor online

De luni, 22 mai, depunerea dosarelor pentru obținerea cetățeniei române, la toate birourile teritoriale din România, se efectuează doar în baza programărilor online, pe site-ul www.cetatenie.just.ro, transmite Autoritatea Națională pentru Cetățenie de la București.

Potrivit unui comunicat de presă, din 24 mai, numărul de locuri disponibile programării online în vederea depunerii dosarelor la sediul ANC din București va crește la 350 de programări pentru o zi de lucru. Lista persoanelor programate va fi afișată pe pagina de internet a Autorității cu cel puțin 7 zile înainte de data pentru care s-a făcut programarea. De asemenea, lista va fi afișată și la sediul ANC.

Birourile teritoriale din Galați, Iași și Suceava au trecut la recepționarea dosarelor doar în baza programărilor online din data de 2 mai.

În Republica Moldova, la Bălți și Cahul, depunerea dosarelor pentru obținerea cetățeniei române la fel are loc în baza programărilor online. Doar la Chișinău programarea se mai poate face la telefon sau la ghișeu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:75 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău