Dorin Recean s-a întâlnit la Kiev cu omologul său ucrainean Denis Shmihal: „Am convenit dinamizăm o serie de proiecte bilaterale”

  • 23 August 2023 13:28
Dorin Recean s-a întâlnit la Kiev cu omologul său ucrainean Denis Shmihal: „Am convenit dinamizăm o serie de proiecte bilaterale”

Prim-ministrul Dorin Recean a avut miercuri o întrevedere cu omologul său ucrainean, Denis Shmihal, la Kiev, acolo unde se află astăzi pentru a participa la cel de-al treilea Summit al Platformei Crimeea, transmite Radio Chișinău.

Republica Moldova rămâne solidară cu Ucraina și cetățenii ucraineni, a transmis Dorin Recean într-un mesaj pe o rețea de socializare, în care a anunțat că a convenit cu omologul său de la Kiev dinamizarea unor proiecte comune în domeniile economic, energetic, agricol, infrastructură și transport.

„În discuție, am menționat că țara noastră a fost, este și va rămâne solidară cu Ucraina și cetățenii ucraineni. În cadrul întrevederii de azi cu prim-ministrul Denis Shmihal am convenit să dinamizăm o serie de proiecte bilaterale în domenii precum cel economic, energetic, agricol, infrastructură și transport”, a scris Dorin Recean pe Facebook.

Precizăm că Platforma Crimeea este un format internațional de coordonare a eforturilor de eliberare a peninsulei ucrainene, anexată ilegal de Rusia în 2014.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău