Dorin Recean, la Conferința de Reconstrucție a Ucrainei: „R. Moldova este pregătită să devină un centru strategic esențial pentru reconstrucția Ucrainei”

  • 11 Iunie 15:27
Dorin Recean, la Conferința de Reconstrucție a Ucrainei: „R. Moldova este pregătită să devină un centru strategic esențial pentru reconstrucția Ucrainei”

Republica Moldova, care are a doua cea mai lungă graniță cu Ucraina, este pregătită să devină un centru strategic esențial pentru reconstrucția Ucrainei, a declarat premierul Dorin Recean la Conferința de Reconstrucție a Ucrainei, care a avut loc astăzi la Berlin, în Germania, transmite Radio Chișinău.

Dezvoltarea și extinderea rețelelor noastre de drumuri și căi ferate va oferi mai multă conectivitate între Ucraina și Uniunea Europeană, a transmis premierul.

În cadrul evenimentului, el a mai spus că acum este cel mai bun moment pentru a investi în Republica Moldova și Ucraina.

„Investind în R. Moldova, nu doar că ne susțineți pe noi, dar contribuiți și la obiectivul mai larg de a asigura pace și stabilitate în regiune”, a declarat Dorin Recean.  

Prim-ministrul s-a întâlnit, la Berlin, cu șefi de state și guverne, reprezentanți ai organizațiilor internaționale și ai mediului de afaceri, pentru a reconfirma sprijinul deplin pentru Ucraina, pentru valorile democratice și pacea în Europa.

 Citiți și: Premierul Dorin Recean merge astăzi la Berlin, pentru a participa la Conferința de Reconstrucție a Ucrainei

Tags

Alte Noutati

LIVE: Probleme la zi
Meteo Chișinău
29,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:2,06 m/s
Thu
23
Fri
24
Sat
25
Sun
27
Mon
28
Arhivă Radio Chișinău