Dorin Recean, întrevedere online cu omologul său slovac, Robert Fico

  • 04 Decembrie 2023 18:58
Dorin Recean, întrevedere online cu omologul său slovac, Robert Fico

Dinamizarea legăturilor politice și economice între Chișinău și Bratislava, precum și parcursul european al Republicii Moldova au fost subiectele discutate astăzi în cadrul întrevederii online a prim-ministrului Dorin Recean cu omologul său slovac, transmite un comunicat al Fuvernului Republicii Moldova.

Oficialii s-au pronunțat pentru dinamizarea dialogului bilateral de interes comun între statele noastre. De asemenea, au discutat posibilitățile de extindere a cooperării economice și investiționale dintre Republica Moldova și Slovacia.

Prim-ministrul Dorin Recean a mulțumit omologului slovac pentru susținerea oferită Republicii Moldova, prin intermediul programului SlovakAid, și contribuția Slovaciei pentru dezvoltarea platformei on-line a Fondului pentru Vulnerabilitatea Energetică.

Prim-ministrul Robert Fico a felicitat autoritățile moldovenești pentru progresul înregistrat în procesul de integrare europeană și a exprimat susținerea Slovaciei pentru parcursul european al țării noastre.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Sun
27
Mon
25
Tue
22
Wed
23
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău