Dorin Recean anunță plecarea din funcție a ministrului Finanțelor, Petru Rotaru

  • 25 Iulie 09:18
Dorin Recean anunță plecarea din funcție a ministrului Finanțelor, Petru Rotaru

Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a anunțat într-o postare pe Facebook că Petru Rotaru a plecat din funcția de ministrul al Finanțelor.

„Mulțumesc domnului Petru Rotaru pentru activitatea sa la Ministerul Finanțelor, contribuția energică în echipa Guvernului și pentru realizarea cu succes a obiectivelor stabilite de Ministerul Finantelor al Republicii Moldova ce țin de executarea bugetului de stat.

Petru a consolidat relațiile cu mediul de afaceri, instituțiile administrației publice centrale și este un bun prieten al comunităților locale.

Mă bucur să știu că domnul Rotaru își va continua activitatea profesională în serviciul public la Banca Națională a Moldovei.

Până la confirmarea în Parlament a candidaturii sale, domnul Rotaru își va duce la îndeplinire mandatul de ministru al Finanțelor”, a transmis premierul Dorin Recean.

Amintim că pe 27 septembrie 22023, premierul Dorin Recean l-a propus pe Petru Rotaru în funcția de ministru al Finanțelor, după ce Veronica Sirețeanu a plecat în concediu de maternitate.

Președinta Maia Sandu a semnat decretul de numire o zi mai târziu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
24,96
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:4,12 m/s
Sun
20
Mon
21
Tue
22
Wed
20
Thu
21
Arhivă Radio Chișinău