Dorin Chirtoacă: Trebuie să ne unim forțele pentru următoarele parlamentare 

  • 29 Iunie 2018 09:42
Dorin Chirtoacă: Trebuie să ne unim forțele pentru următoarele parlamentare 

Partidele pro-europene și cele unioniste trebuie să-și unească forțele pentru a ridica poporul la următoarele alegeri și pentru ca să obțină victorie. De această părere este prim-vicepreședintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă. Potrivit lui, PL împreună cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, Partidul Acțiune și Solidaritate și alte partide care vor dori trebuie să creeze o mișcare anti-regim, transmite IPN.

Dorin Chirtoacă susține că actualmente este esențial ca liderii partidelor să iasă în față și să mobilizeze cetățenii pentru că a rămas prea puțin timp până la alegerile parlamentare din acest an. Potrivit lui, filtrele de integritate și meritocrație, pe care le creează PPDA și PAS privind accederea în echipa blocului sunt bune, dar acest lucru ar putea tărăgăna procesul, iar acum este esențială mobilizarea populației. „Liderii politici trebuie să-și asume decizii. Maia Sandu știe pe cine are alături în echipă, noi la Partidul Liberal știm pe cine avem alături, cei care am rămas rezistăm. Haideți să ne unim forțele și să mergem înainte”, a menționat prim-vicepreședintele PL.

Potrivit lui, partidele care reprezintă interesele cetățenilor acum trebuie să treacă de la discuțiile în presă la o masă rotundă, la discuții instituționalizate pentru a găsi un numitor comun.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău