Dorin Chirtoacă se declară „onorat” să aibă o stradă cu numele său

  • 16 August 2017 13:48
Dorin Chirtoacă se declară „onorat” să aibă o stradă cu numele său

Primarul suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă, se declară onorat de inițiativa lansată de un grup de tineri de a redenumi strada Lunca Bâcului, unde se află Stația de Epurare, în cinstea sa.

„Mai în glumă, mai în serios, pe mine mă onorează chestiunea cu redenumirea, indiferent unde, mai ales pe timpul vieții, că numai Eugen Doga are stradă în numele său, fiind în viață. Sunt sigur că niciodată nu vor fi redenumite în Chișinău străzi cu numele Dodon sau Voronin sau a altora care și-au făcut prezența inutilă sau chiar nocivă pentru societatea noastră, din 91 încoace”, a declarat Dorin Chirtoacă jurnaliștilor, după ședința de judecată, care a fost amânată.

Dorin Chirtoacă susține  că mirosul de la Stația de Epurare a fost diminuat în proporție de 80-90% prin instalarea geotuburilor. El a ținut să sublinieze că în următorii trei ani de zile stația va fi complet reabilitată, conform standardelor europene.

„Până se rezolvă integral problema cu stația de epurare, mai sunt și alte obiective, dacă tare vor să redenumească. Este parcul de troleibuze, drumul spre aeroport, este o stradă chiar prin Valea Morilor - proiecte pe care le-am realizat, dacă se pune problema redenumirii”, a mai adăugat Dorin Chirtoacă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Nori împrăștiați
Umiditate:59 %
Vint:3,09 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău