Dorin Chirtoacă s-a lansat în campania electorală. „Produsul Intern Brut pe cap de locuitor la noi este de două mii de euro, în România este de zece mii de euro”

  • 10 Octombrie 2020 14:00
Dorin Chirtoacă s-a lansat în campania electorală.  „Produsul Intern Brut pe cap de locuitor la noi este de două mii de euro, în România este de zece mii de euro”

Candidatul Blocului „Unirea” la funcția de președinte al țării, Dorin Chirtoacă, s-a lansat în campanie electorală. La eveniment au participat mai mulți susținători. Candidatul a declarat că unirea cu România este singura cale de dezvoltare pentru Republica Moldova.

„Fonduri gratuite europene, 70 la sută din investiție. Aceștia sunt bani pe care îi primește fiecare cetățean al României dacă începe o investiție, plantează o livadă, construiește o pensiune, începe o afacere. 70 la sută din investiția inițială, acești bani îi privește de la Uniunea Europeană. Noi nu avem acces la nimic din toate acestea. Burse penstru studenți și elevi de la 50 la 200 de euro, cele de merit. Produsul Intern Brut pe cap de locuitor la noi este de două mii de euro, în România este de zece mii de euro”, a declarat Dorin Chirtoacă.

La scrutinul prezidențial din 1 noiembrie au fost înregistrați opt candidați.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
19,4
Nori împrăștiați
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău