Dorin Chirtoacă regretă că nu i-a concediat la timp pe cei care i-au înșelat încrederea

  • 07 Aprilie 2018 10:19
Dorin Chirtoacă regretă că nu i-a concediat la timp pe cei care i-au înșelat încrederea

Cea mai mare greșeală pe care și-o asumă fostul primar general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, este că nu a concediat la timp persoanele în care a pierdut încrederea. Afirmația a fost făcută într-o emisiune la TV8, transmite IPN.

„Au fost greșeli și la oamenii pe care i-am angajat, au fost greșeli și la mansarde pentru că s-a făcut supradimensionate, dar asta au hotărât cei de la arhitectură până am început să verific mai strict acele acte, dar nu sunt arhitect de meserie și nu ar fi trebuit să mă implic”, a afirmat fostul primar.

Dorin Chirtoacă susține că ar fi știut că va fi arestat și știe sigur că va fi condamnat.

„Pentru a fi înlăturați și pentru a ni se pune eticheta de infractori. Toate acestea se fac pentru a fi acoperite crimele reale din Republica Moldova – 7 aprilie, privatizările ilegale, furtul miliardului”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Porivit fostului primar, alegerile din Chișinău o să arate dacă Republica Moldova are șansa unui stat de drept în cadrul aegerilor parlamentare sau se scufundă în dictatură.

„Dacă noi la Chișinău și Bălți reușim să oprim tăvălugul dictaturii, regimului Plahotniuc, Leancă, Dodon și ceilalți, avem șansa poate și la toamnă. Opoziția va trebui să coaguleze, să se adune”, spune Dorin Chirtoacă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:5,66 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău