Dorin Chirtoacă: Înaintarea lui Octavian Țîcu la prezidențiale, din partea PUN, îi divizează și mai mult pe unioniști

  • 25 Iulie 2020 16:32
Dorin Chirtoacă: Înaintarea lui Octavian Țîcu la prezidențiale, din partea PUN, îi divizează și mai mult pe unioniști

Liderul Mișcării Politice Unirea, liberalul Dorin Chirtoacă, este de părere că înaintarea lui Octavian Țîcu în calitate de candidat la prezidențiale, din partea Partidului Unității Naționale, i-ar diviza și mai tare pe unioniști.

”Noi rămânem pe poziția noastră, că trebuie să avem un singur candidat și pentru asta trebuie să ne adunăm cu toții. Considerăm că sarcina noastră, a unioniștilor, în aceste alegeri, este să fim cu toții uniți, noi între noi. Să dăm exemplu în acest sens celorlalți, pro-europenilor și celorlalte segmente electorale. De ce? Pentru că, în primul rând, trebuie să scăpăm de acest ”kuliok-președinte”, a comentat Dorin Chirtoacă într-un live pe Facebook.

El a subliniat că trebuie să fie înaintat un sigur candidat unionist și anume cel care poate lua cele mai multe voturi.

”Era vorba să ne întâlnim, ne chemase la duel același Octavian Țîcu, și pe mine, și pe Valeriu Munteanu. I-am propus să participăm la dezbateri, la mese rotunde, la discuții on-line cu diaspora. Haideți să se aleagă care e mai bun dintre noi și acela să participe. Nu, fiecare se gândește la orgoliul său, la ambițiile sale, la CV-ul său. Cui trebuie toate astea?”, a subliniat Dorin Chirtoacă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:70 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău