Dorin Chirtoacă i-a mulțumit Casei Regale Române

  • 11 Noiembrie 2013 17:07
Dorin Chirtoacă i-a mulțumit Casei Regale Române

Primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, i-a adresat, o scrisoare de mulțumire Casei Regale Române, ca urmare a participăriii la festivitățile organizate cu prilejul onomasticii Majestății Sale Regele Mihai I al României.

Săptămâna trecută Dorin Chirtoacă a participat la un dejun festiv, organizat pentru politicieni și reprezentanții corpului diplomatic, la Palatul Elisabeta din București. Primarul Chișinăului a stat la masă alături de Majestatea Sa Regele Mihai I al României. 

Potrivit unui comunicat al Primăriei, Dorin Chirtoacă i-a oferit în dar Regelui Mihai o cămașă tradițională cu brâu. În cadrul evenimentului, Dorin Chirtoacă l-a invitat pe Regele Mihai să viziteze Chișinăul, unde a fost pentru ultima dată în 1942.

„Nu cred că mai este vreo personalitate politică în viață, atât dincoace cât și dincolo de Prut, care să se bucure de atâta simpatie și de o imagine atât de bună și pozitivă ca Majestatea Sa Regele Mihai”, a declarat primarul Capitalei. În opinia lui Dorin Chirtoacă, Majestatea Sa Regele Mihai ar trebui repus în drepturile politice. „Mult mai corect ar fi dacă ar fi vorba despre un singur stat, o singură lege și un singur rege”, a subliniat primarul Chișinăului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,06 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău