Dorin Chirtoacă: ”Nu trebuie să ne punem bețe în roate”

  • 15 Aprilie 2016 10:38
Dorin Chirtoacă: ”Nu trebuie să ne punem bețe în roate”

Consilierii PPEM au cerut joi, 14 aprilie, organizarea unui referendum pentru demiterea primarului general Dorin Chirtoacă, pe 30 octombrie, odată cu alegerea președintelui.

”Constatăm că Primarul General, Dorin Chirtoacă nu respectă interesele comunității locale,, nu exercită în mod adecvat atribuțiile prevăzute de ales al poporului, încalcă normele morale și etic. În conformitate cu prevederile articolului 177 punct 2 din Codul Electoral,constituie un motiv pentru desfășurarea unui referendum pentru demiterea primarului.  PPEM vine cu inițiativa de revocare a lui Dorin Chirtoacă prin referendum în ziua de 30 octombrie, când are loc alegerea șefului statului. În acest fel vom economisi banii publici. Într-un stat captiv, și capitala a devenit captivă”, a declarat Oazu Nantoi.

În replică, primarul general Dorin Chirtoacă a declarat că aceste acțiuni au scopuri meschine politice:

Nu este nimic nou, nu mă surprinde nimic. Asemenea inițiative au fost și în mandatul unu, și în mandatul doi. Noi vom continua dezvoltarea Chișinăului. Acțiunea ar trebui să fie alta. Oamenii ne-au ales pe noi, pe toți, liberali, comuniști, socialiști, popular-europeni ca să lucrăm împreună, chiar dacă nu ne place unii de alții. Nu trebuie să ne creăm probleme unii altora, nu trebuie să ne punem bețe în roate. Agenda Chișinăului este una, ei se ocupă de altceva”, a declarat pentru Radio Chișinău, Dorin Chirtoacă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Nori împrăștiați
Umiditate:59 %
Vint:3,09 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău