Donația fiecăruia dintre noi poate umple farfuria unui nevoiaș!

  • 08 Aprilie 2013 10:35
Donația fiecăruia dintre noi poate umple farfuria unui nevoiaș!

Campania de Paști „Masa Bucuriei” organizată de Mitropolia Basarabiei prin intermediul Misiunii Sociale „Diaconia”, demarează luni, 8 aprilie, în mai multe localități din Republica Moldova.

Campania are drept scop asigurarea alimentației persoanelor nevoiașe, potrivit unui comunicat al Misiunii ”Diaconia”.
 
Resursele acumulate în pe durata campaniei vor fi folosite pentru a asigura cu mese calde  beneficiari cantinei sociale mobile „Aproape de Aproapele”, recent lansată în Chișinău. În cadrul acestei campanii, de prânzuri gratuite vor beneficia peste 150 de persoane nevoiașe.
 
Totodată , pe 27 și 28 aprilie în mai multe rețele de supermarketuri din Chișinău, Cahul, Orhei și Edineț va fi organizată o colectă de produse alimentare neperisabile care  vor ajunge sub formă de pachete alimentare la bătrânii singuri din parohiile Mitropoliei Basarabiei. Campania  mai prevede ore speciale în instituțiile de învățământ din capitală în  care elevii vor fi familiarizați cu problemele bătrânilor și cu posibilitățile de susținere a acestora.
 
Ascultați o emisiune despre campania organizată de către Misiunea Socială ”Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei imediat după acest buletin de știri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:77 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău