Donald Trump va putea reveni pe YouTube

  • 17 Martie 17:50
Donald Trump va putea reveni pe YouTube

Platforma de videouri online YouTube a anunțat vineri, 17 martie, că renunță la suspendarea lui Donald Trump, la doi ani după excluderea fostului președinte american în urma asaltului asupra Capitolului, relatează Agerpres.

Platforma de videouri online YouTube a anunțat vineri că renunță la suspendarea lui Donald Trump, la doi ani după excluderea fostului președinte american în urma asaltului asupra Capitolului, relatează AFP.

"Începând de astăzi, canalul Donald J. Trump nu mai este supus restricțiilor", a transmis pe Twitter gigantul american.

Republicanul, candidat la alegerile prezidențiale din 2024, a fost exclus de pe rețeaua de socializare în ianuarie 2021, când era încă la putere, pentru că și-a încurajat susținătorii în timpul atacului asupra Congresului la Washington.

Această decizie fără precedent a Youtube a fost imitată atunci de majoritatea rețelelor de socializare, printre care Twitter, Facebook și Instagram.

Pentru a-și justifica decizia, YouTube a spus vineri că a evaluat "riscul de violențe", ținând cont în același timp de importanța, pentru alegători, de a-i auzi "în mod egal pe marii candidații naționali".

Donald Trump a fost deja reprimit pe Twitter, Facebook și Instagram în cursul ultimilor luni. El nu a publicat încă mesaje pe conturile sale, comunicând în principal prin propria platformă, Truth Social.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
-2,76
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0 m/s
Mon
0
Tue
2
Wed
3
Thu
6
Fri
2
Arhivă Radio Chișinău