Donald Trump și-a anulat vizita oficială de la sfârșitul săptămânii din Polonia

  • 30 August 2019 12:20
Donald Trump și-a anulat vizita oficială de la sfârșitul săptămânii din Polonia

Președintele american Donald Trump a anulat brusc vizita oficială pe care o avea programată la finalul săptămânii în Polonia, afirmând că dorește să rămână acasă și să se asigure că guvernul federal este pregătit pentru uraganul Dorian care se îndreaptă spre Florida, potrivit Reuters, citat de Mediafax.ro

Trump, care s-a întors luni la Casa Albă, după un summit al Grupului Celor Șapte (G7) din Franța, a anunțat că vicepreședintele Mike Pence îl va înlocui în vizita de la Varșovia, la o ceremonie care marchează 80 de ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial.

„Furtuna pare că ar putea fi una foarte mare, într-adevăr”, a declarat Trump în Grădina Trandafirilor în timpul unui eveniment oficial destinat pentru înființarea Comandamentului Spațial al SUA.

 Uraganul Dorian, care ar putea să devină o furtună de categoria 4, amenință să se apropie de Florida, și este posibil să afecteze și clubul său privat Mar-a-Lago din Palm Beach, situat pe coasta Atlanticului.

 
Trump a anulat deja o vizită în Danemarca, care trebuia să fie combinată cu oprirea în Polonia. El a spus de săptămâna trecută că amână călătoria în Danemarca, după răspunsul negativ din partea acestei țări cu privire la ideea sa ca Statele Unite să cumpere Groenlanda.
 
 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău