Donald Trump își va crea propria platformă pe rețelele de socializare

  • 22 Martie 2021 14:21
Donald Trump își va crea propria platformă pe rețelele de socializare

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, va fi din nou prezent pe rețelele sociale în două sau trei luni, după ce își va crea propria platformă pe internet, informează luni EFE, citat de Agerpres.

Anunțul a fost făcut duminică de Jason Miller, unul dintre principalii consilieri ai fostului președinte republican, în emisiunea #MediaBuzz a postului Fox News.

"Iar acest lucru cred că va fi unul dintre punctele de interes pe rețelele sociale, dat fiind că va redefini total jocul (politic) și toți vor aștepta nerăbdători să vadă ce anume va face președintele Trump", a explicat Miller, care a adăugat că momentan nu poate da mai multe detalii. El a dezvăluit totuși că Trump a avut "reuniuni la nivel înalt" la reședința sa din Mar-a-Lago, din statul Florida, cu mai multe echipe pentru a discuta despre noul său proiect.

Miller a dat asigurări că "multe companii" s-au interesat de proiectul lui Trump. "Această nouă platformă va fi mare" și va atrage "zeci de milioane de oameni", a dat asigurări el.

Rețeaua socială Twitter, care a fost principalul instrument de comunicare al lui Trump, atât în campanie, cât și la putere, a suprimat contul @realDonaldTrump după asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:0 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău