Donald Trump intenționează să-l invite pe Vladimir Putin la Washington

  • 20 Iulie 2018 09:29
Donald Trump intenționează să-l invite pe Vladimir Putin la Washington Al Jazeera

Casa Albă a declarat că președintele Donald Trump intenționează să îl invite pe Vladimir Putin la Washington în cursul acestui an, în ciuda criticilor continue aduse summit-ului său cu liderul rus, de la Helsinki, care a avut loc luni, relatează Rador.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, a afirmat că deja au loc discuții despre această vizită. Unii dintre prietenii politici ai lui Donald Trump, la fel ca și inamicii săi de la Washington, nu au ascuns faptul că li se par inconfortabile aparentele relații dintre președinte și Vladimir Putin.

Liderul de la Casa Albă insistă că este important ca cele două țări să se înțeleagă bine dar oficiali ai administrației lui s-au ocupat zile întregi de remedierea daunelor produse de summit.

 Încă rămân întrebări privind discuția dintre Donald Trump și Vladimir Putin în timpul întâlnirii lor private din Helsinki. Democrații susțin că, până când nu se va afla răspunsul, nu ar mai trebui să existe întâlniri de acest fel între președinți, potrivit BBC.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău