Donald Trump este tratat cu Remdesivir, anunță Casa Albă. Primul mesaj transmis din spital: "Mă simt bine, cred"

  • 03 Octombrie 2020 09:51
Donald Trump este tratat cu Remdesivir, anunță Casa Albă. Primul mesaj transmis din spital:

Președintele Statelor Unite ale Americii, diagnosticat cu COVID-19, a început terapia cu Remdesivir, anunță Casa Albă, potrivit Bloomberg, preluat de Digi24.ro. Liderul american a primit, inițial un tratament experimental ce constă într-o doză unică dintr-un cocktail de anticorpi.

Aflat în spital, miliardarul republican a transmis pe Twitter: "Mă simt bine, cred".

Donald Trump a fost internat vineri seară la un spital militar de lângă Washington D.C. Liderul de la Casa Albă are simptome ușoare ale bolii, iar decizia de a fi transportat la spital a venit ca o măsură suplimentară de precauție, susține purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Starea sa de sănătate va fi monitorizată la spital pentru câteva zile, iar experții vor decide ce alte măsuri se vor lua. Atât la plecarea de la Casa Albă, cât și la sosirea la centrul medical Walter Reed, drum pe care l-a parcurs cu elicopterul, președintele a mers neînsoțit, a purtat mască și a salutat presa. Înainte de internare, Donald Trump a înregistrat un scurt mesaj video.

"Vreau să mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere. Merg la spitalul Walter Reed. Eu zic că mă simt foarte bine, dar vrem să ne asigurăm că e totul în regulă. Și prima doamnă se simte foarte bine. Așa că vă mulțumesc foarte mult, apreciez și nu voi uita niciodată", a transmis Trump.

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău