Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oară

  • 20 August 2019 19:50
Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oară

Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oară, a anunțat luni seară unul dintre fiii președintelui american, Eric Trump, a cărui soție a născut o fetiță, informează AFP, preluat de Agerpres.

"Eu și soția mea, Lara Trump, suntem încântați să o primim în această lume pe Carolina Dorothy Trump. Te iubim deja!", a declarat prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter Eric Trump, al doilea fiu al liderului de la Casa Albă.

Bebelușul este cel de-al zecelea nepot al președintelui american, în vârstă de 73 de ani, care are cinci copii cu trei soții diferite.

Primii doi copii din prima sa căsătorie, Donald Junior și Ivanka, au deja cinci respectiv trei copii, iar Eric și Lara au la rândul lor încă un fiu.

După instalarea lui Donald Trump la Casa Albă în ianuarie 2017, Eric Trump conduce alături de fratele lui cel mare, Donald Jr., celebra Trump Organization, societatea care administrează investițiile familiei Trump în Statele Unite și în străinătate, în al cărei portofoliu se află bunuri imobiliare, hoteluri și cluburi de golf.

Lara Trump, în vârstă de 36 de ani, fostă jurnalistă, este puternic angajată în apărarea animalelor și administrează împreună cu soțul ei Fundația Eric Trump, care finanțează în principal spitale pentru copii. Lara Trump apare cu regularitate în emisiuni de televiziune în care ia apărarea politicilor promovate de socrul ei.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:6,17 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău