Donald Trump a confirmat intenția sa de a se întâlni cu președintele rus, Vladimir Putin, la summitul G20

  • 20 Iunie 2019 10:02
Donald Trump a confirmat intenția sa de a se întâlni cu președintele rus, Vladimir Putin, la summitul G20

Președintele american, Donald Trump, a confirmat, în direct la postul american de televiziune Fox News, intenția de a se întâlni cu președintele rus, Vladimir Putin, și cu președintele Republicii Populare Chineze, Xi Jinping, la summitul G20 din Osaka, Japonia.

"Doresc o reconciliere cu Rusia și cred că așa va fi. Doresc o reconciliere cu China și cred că așa va fi. Mă voi întâlni cu ambii săptămâna viitoare în Japonia, la G20", - a declarat liderul american, citat de Agenția de presă TASS.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Putin, declara ieri presei că nu există informații noi despre o posibilă întrevedere între președintele rus, Vladimir Putin, și omologul său american, Donald Trump. Dmitri Peskov a precizat că partea rusă nu dispune de informații despre o posibilă întrevedere între președintele rus, Vladimir Putin, și omologul său american, Donald Trump, în marja summitului G20 de la Osaka, Japonia. Peskov a mai precizat că, deocamdată, nu există informații nici despre posibila întrevedere a președintelui rus, Vladimir Putin, cu prințul Arabiei Saudite Mohammad bin Salman bin Abdulaziz Al Saud.


"Deocamdată, nu avem informații noi pe această temă încă. În prezent, ne ocupăm de formarea agendei de întâlniri bilaterale pe marginea summitului G20 de la Osaka, dar pe această temă, nu avem nimic concret să declarăm", a mai afirmat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Putin. 
Summitul G20 va avea loc la Osaka, Japonia, în perioada 28-29 iunie 2019.

Sursa:Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău