Doliu în lumea radio. A decedat Alexei Revenco

  • 11 Ianuarie 2021 11:39
Doliu în lumea radio. A decedat Alexei Revenco

Covid-19 a mai făcut o victimă. A decedat jurnalistul și crainicul Alexei Revenco, una dintre vocile inconfundabile ale radioului public din Rep. Moldova.

Omul de radio, care a suferit din cauza unor complicații provocate de virus, s-a stins din viață astăzi, 11 ianuarie, la ora 6.00 dimineața, potrivit site-ului trm.md.

Cel mai luminos Om - Alexei Revenco, care cu vocea lui unică a scris istorie la Radio Moldova, cu firea-i veselă și simțul umorului deosebit făcea sărbătoare oriunde era. Fii fericit acolo sus, iar noi, aici, te vom pomeni și nu te vom uita niciodată”, menționează Radio Moldova în mesaj.

Astăzi, 11 ianuarie, la ora 6 dimineata, a plecat din viață cel mai luminos Om - Alexei Revenco. Omul care cu vocea-i de unicitate, cu firea-i veselă și simțul umorului deosebit făcea sărbătoare oriunde era. Fie fericit acolo sus, iar noi, aici, îl vom pomeni și nu-l vom uita niciodată”, a scris pe Facebook, una dintre colegele sale, artista Veta Ghimpu-Munteanu.

Alexei Revenco a lucrat la Radio Moldova peste patru decenii. El a fost distins cu Ordinul ,,Gloria Muncii” și cu titlul onorific ,,Maestru în artă”.

Săptămâna trecută au decedat de Covid-19 fostul ministru al educației Leonid Bujor și avocatul poporului Mihai Cotorobai.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:2,06 m/s
Fri
14
Sat
16
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău