Doi producători din R. Moldova vor participa la expoziția „Prodexpo-2016” de la Moscova

  • 08 Februarie 2016 10:07
Doi producători din R. Moldova vor participa la expoziția „Prodexpo-2016” de la Moscova

Doi producători de produse agro-alimentarea din Moldova vor participa la Expoziția internațională de produse alimentare „Prodexpo-2016”.

Expoziția se va desfășura în capitala Federației Ruse și își va începe lucrările luni, 8 februarie, transmite IPN.

La Expoziția internațională „Prodexpo-2016” își vor prezenta mărfurile producătorii autohtoni de sucuri și nectaruri naturale SA „Alfa-Nistru” și SA „Natur Bravo”. Participarea la expoziție le-a fost organizată de firma autohtonă „Axar” SRL. „Decizia de a participa la expoziție a fost luată de producători pentru a menține imaginea produselor de calitate înaltă. De asemenea, pentru a stabili contacte noi de lucru, dar și pentru a le menține pe cele existente cu partenerii din Rusia și din alte țări pentru o cooperare de perspectivă”, se spune în comunicatul de presă al firmei.

Totodată, la expoziție vor participa conductori și specialiști ai unor întreprinderi autohtone pentru a studia propunerile și conjunctura pieței de produse alimentare a Rusiei și a altor țări din cadrul Comunității Statelor Independente la etapa actuală.

Producătorii autohtoni au fost ajutați să participe la expoziție de Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă.

Expoziția internațională de produse alimentare „Prodexpo-2016” este la a 23-a ediție. La ea vor participa peste 2,5 mii de companii din 65 de țări.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:4,63 m/s
Wed
12
Thu
14
Fri
12
Sat
13
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău