Doi copii au murit luați de viituri în două județele din România. Urgie pe litoralul Mării Negre, la Constanța și Tulcea

  • 04 August 2019 18:18
Doi copii au murit luați de viituri în două județele din România. Urgie pe litoralul Mării Negre, la Constanța și Tulcea

Un copil în vârstă de 3 ani a fost luat de apele râului Provița, Prahova, după ce șuvoaiele au răsturnat căruța în care se afla cu tatăl său și cu un frate mai mare. Pompierii mobilizați în zonă au reușit să-l salveze doar pe unul dintre băieți.

A murit și un băiat de 9 ani, în județul Tulcea, care de asemenea era într-o căruță cu doi adulți și încă un copil. A fost găsit în apă, la mai bine de 3 km distanță, după aproape 3 ore de căutări, dar nu a mai putut fi salvat.

Sâmbătă a fost cod roșu de vijelii în Tulcea și Constanța.

În largul Mării Negre, în apropierea litoralului din Constanța s-a format o tornadă care a măturat orașul în câteva minute. Mai multe gospodării au fost inundate, câțiva copaci și o schelă de pe un bloc în curs de construcție au căzut peste câteva automobile, provocând distrugeri. Din fericire oamenii nu au avut de suferit.

Sursa: stiri.tvr.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:5,66 m/s
Sun
13
Mon
16
Tue
19
Wed
11
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău