Doi candidați au fost admiși la proba finală a concursului pentru funcția de șef al Serviciului Vamal

  • 25 Octombrie 2019 16:11
Doi candidați au fost admiși la proba finală a concursului pentru funcția de șef al Serviciului Vamal

Doi candidați, Natalia Calenic și Iurie Gorea, au fost admiși la proba finală a concursului pentru funcția de director al Serviciului Vamal.

Decizia a fost adoptată de către Comisia de concurs după finalizarea etapei de examinare a dosarelor, care a avut loc astăzi, în ședință publică.

Potrivit unui comunicat al Serviciului Vamal, la următoarea etapă, proba interviului,  vor fi evaluate abilitățile profesionale ale candidaților. Aceștia vor fi audiați de comisie în ordinea depunerii dosarelor de participare la concurs. Menționăm că proba interviului se va desfășura în ședință publică

Din componența comisiei de concurs fac parte Natalia Gavrilița, ministrul Finanțelor, Igor Talmazan, reprezentantul Cancelariei de Stat, Andrei Balan, șeful direcției contencios și controlul legalității al Ministerului Finanțelor, Sergiu Gaibu, reprezentant al societății civile, Tatiana Lariușin, reprezentantă a mediului de afaceri, Elena Levința-Perciun, expertă în resurse umane și Tatiana Buianina, expertă în psihologie. În calitate de observator la lucrările comisiei  participă jurnalistul de investigație, Ion Preașca. Membrii comisiei nu sunt remunerați pentru această activitate.

Concursul pentru funcția de director al Serviciului Vamal a fost anunțat pe data de 3 septembrie 2019, iar termenul-limită pentru depunerea dosarelor a fost 30 septembrie, anul curent.

Amintim că la concursul pentru funcția de director al Serviciul Vamal s-au înscris 22 candidați, dintre care 21 au depus dosarul în termen, iar un candidat - după expirarea acestuia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău