DOC | R.Moldova continuă să fie principalul beneficiar al asistenței oficiale pentru dezvoltare acordată de România

  • 06 Ianuarie 2021 18:34
DOC | R.Moldova continuă să fie principalul beneficiar al asistenței oficiale pentru dezvoltare acordată de România

Republica Moldova continuă să fie principalul beneficiar al asistenței oficiale pentru dezvoltare acordată de România, anunță, într-un comunicat, Ambasada României la Chișinău. 

Astfel, reprezentanții diplomației de la București informează că Guvernul României a aprobat „Programul multianual strategic privind cooperarea internațională pentru dezvolatre și asistența umanitară în perioada 2020-2023. 
 
„Acesta constituie cel dintâi document programatic multianual care vizează stabilirea și planificarea obiectivelor generale și specifice de cooperare internațională pentru dezvoltare și asistență umanitară ale României pe termen mediu și lung. Cu alte cuvinte, stabilește atât tematicile de interes pe care le au România, cât și regiunile și țările de interes prioritar care vor beneficia de sprijin financiar în implementarea programelor și proiectelor de cooperare pentru dezvoltare și asistență umanitară.
Conform documentului programatic, Republica Moldova va fi și în perioada 2020 - 2023 principalul beneficiar al asitenței oficiale pentru dezvolatre acordată de România.
 
Pentru consultarea documentului, accesați link-ul AICI
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău