DOC | Ești în căutarea unui loc de muncă? Peste 2700 de joburi și peste 150 de companii participă la Târgul online „Locuri de muncă în Moldova”

  • 10 Iunie 2020 15:07
DOC | Ești în căutarea unui loc de muncă? Peste 2700 de joburi și peste 150 de companii participă la Târgul online „Locuri de muncă în Moldova”

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunță despre organizarea Târgului online al locurilor de muncă, ediția a XVIII-a,, cu participarea agenților economici care dispun de oferte de muncă. Târgul se va desfășura în perioada 08-15 iunie 2020, pe platforma: www.e-angajare.md.

„Adaptându-ne contextului actual în care ne aflăm și distanței pe care trebuie să o păstrăm, ne propunem organizarea și desfășurarea unui târg online, în scopul promovării locurilor de muncă vacante din întreaga țară. Astfel, oferim companiilor posibilități de recrutare electronice, iar persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv persoane reîntoarse de peste hotare, posibilitatea aplicării online și în timp real la posturile de muncă disponibile în Republica Moldova”, potrivit unui comunicat al ANOFM.

La această ediție a târgului online participă peste 150 companii din toată republica cu peste 2700 oferte de muncă. Cei interesați în căutarea unui job pot aplica CV-ul pentru unul sau mai multe joburi la angajatorii din diferite domenii de activitate precum industria prelucrătoare, sănătate și asistență socială, servicii de transport, comerț cu ridicata și amănuntul, administrare publică și apărare, etc.
 
Programul evenimentului include prezentări tematice desfășurate pe platforma Zoom, unde orice persoană interesată poate participa și discuta cu reprezentanții ANOFM care vor oferi informații cu privire la angajarea în câmpul muncii, angajarea online prin intermediul platformelor web gestionate de ANOFM; elaborarea instrumentelor de marketing personal, cum ne prezentăm cu succes la interviul de angajare, măsurile de ocupare oferite persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca /șomeri, sprijinul oferit angajatorilor de către ANOFM, reglementări privind migrația de muncă legală.

Agenda Târgului poate fi văzută AICI
 
Începând cu data de 8 iunie 2020, pe portal aveți posibilitatea să analizați ofertele de muncă, cerințele de ocupare, salariul și datele de contact ale angajatorului. Pagina electronică va putea fi accesată, în timp real, timp de opt zile, din orice colț al lumii, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea aplica direct CV-ul pentru oferta de muncă dorită.
 
În comparație cu alte târguri tradiționale, la târgul online ai posibilitatea de a participa de acasă, stând în fața laptop-ului, job-urile fiind doar la un click distanță.
 
Aflată la cea de-a XVIII-a ediție, platforma târgului on-line al locurilor de muncă a înregistrat până în prezent peste 40500 de vizite, evenimentul fiind accesat din: Moldova, România, Ucraina, Franța, Germania, Rusia, Italia, SUA, Marea Britanie, Suedia, Belgia, Elveția etc.
 
Pentru mai multe informații, contactați Centrul de apel al ANOFM: 0 8000 1000 și subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (lista de contacte se anexează).

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
5
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:2,06 m/s
Tue
14
Wed
12
Thu
12
Fri
16
Sat
16

Curs oficial BNM 10 Mai 2021

MDL RATĂ TREND
EUR 21.4838 -0.0000
USD 17.8399 -0.0000
RON 4.3609 -0.0000
UAH 0.6431 -0.0000
RUB 0.2391 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău