Dmitri Peskov: Rusia consideră „inacceptabilă și incorectă“ declarația Casei Albe cu privire la sancțiunile împotriva Rusiei

  • 22 Iunie 2017 10:19
Dmitri Peskov: Rusia consideră „inacceptabilă și incorectă“ declarația Casei Albe cu privire la sancțiunile împotriva Rusiei

Rusia consideră „inacceptabilă și incorectă“ declarația Casei Albe care afirma că sancțiunile împotriva Federației Ruse nu vor fi anulate, atâta timp cât Rusia nu pleacă din estul Ucrainei, potrivit lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus Vladimir Putin, transmite Agerpres.

Peskov a cometat declarația omologului său de la Casa Albă, Sean Spicer, care a afirmat, ieri, că sancțiunile împotriva Rusiei nu vor fi eliminate până când ea nu va părăsi teritoriile ocupate în estul Ucrainei.

„Am afirmat în mod repetat că Rusia nu este prezentă pe teritoriul Donbasului. Este motivul pentru care considerăm astfel de declarații inacceptabile și incorecte“ – a spus Peskov.

Reamintim că, recent, SUA au impus noi sancțiuni în legătură cu agresiunea rusă în Ucraina, față de 38 de persoane fizice și juridice, inclusiv oficiali ruși, „funcționari“ din Crimeea și așa-numitele LNR/DNR, bănci rusești, și împotriva a 20 de „filiale“ ale companiei ruse „Transneft”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
10,52
Ceață
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău