Dmitri Peskov: Putin este „perfect sănătos”

  • 12 Martie 2015 19:14
Dmitri Peskov: Putin este „perfect sănătos”

Kremlinul a încercat astăzi să infirme zvonurile despre starea de sănătate a președintelui rus, Vladimir Putin, în contextul intensificării afirmațiilor potrivit cărora liderul rus ar fi bolnav.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, a declarat la radio Eho Moskvî că președintele rus este „perfect sănătos”. În același timp, Peskov a confirmat că Putin nu va fi prezent la reuniunea anuală a Colegiului FSB, deși, de obicei participă la acest eveniment. De asemenea, purtătorul de cuvânt al șefului statului rus a refuzat să răspundă la întrebarea care sunt următoarele evenimente programate în agenda președintelui Putin.

Agitația privind sănătatea lui Putin a început ieri, când președinția kazahă a anunțat amânarea reuniunii trilaterale Rusia-Kazahstan-Belarus prevăzută pentru 12-13 martie pentru o dată ulterioară. O sursă din cadrul guvernului de la Astana a declarat pentru Reuters, sub rezerva anonimatului, că amânarea este cauzată de starea de sănătate a lui Putin. Presa rusă a sesizat că Putin nu a mai apărut în public de aproape o săptămână.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,07
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău