Dmitri Kozak s-a întâlnit cu Vadim Krasnoselski

  • 04 Iunie 2019 13:42
Dmitri Kozak s-a întâlnit cu Vadim Krasnoselski

Vicepremierul rus Dmitri Kozak, reprezentant special al Kremlinului pentru relația cu Republica Moldova, s-a întâlnit astăzi cu liderul nerecunoscut de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

Șeful administrației separatiste i-a mulțumit vicepremierului rus pentru ”prezența misiunii de pacificare și pentru sprijinul financiar din partea Federației Ruse acordat regiunii transnistrene”, potrivit unui comunicat al Tiraspolului.

Dmitri Kozak a menționat că în regiune există mulți cetățeni ruși, pe care Federația Rusă este obligată să-i susțină din punct de vedere politic și economic. În același timp, politicianul rus a remarcat importanța dezvoltării potențialului economic intern al regiunii, subliniind că acest aspect este mai important decât oferirea oricărui tip de asistență financiară, se mai menționează în comunicat.

Oficialul rus este însoțit în stânga Nistrului de viceministrul rus de externe Grigore Karasin, de Ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov, precum și de președintele Consiliului de Administrație al Moldova Gaz, Ghenadi Abașkin și directorul general al companiei Inter RAO-Export, Maxim Sergheev.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău