Discuții publice pentru DEMITEREA lui Dorin Chirtoacă

  • 13 Iunie 2016 12:07
Discuții publice pentru DEMITEREA lui Dorin Chirtoacă

Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău anunță discuții publice pentru demiterea primarului general al capitalei, Dorin Chirtoacă.

La dezbaterile programate pentru miercuri, consilierii socialiști intenționează să pună în discuție și o decizie a CMC cu privire la anunțarea și organizarea referendumului pentru demiterea Primarului General.

Șeful fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că în decizie este prezentată și nota de argumentare, care deja a fost distribuită tuturor fracțiunilor pentru semnare.

Totodată, socialistul a menționat că procedura privind demiterea Primarului General poate fi inițiată pe două căi, referendum sau colectarea semnăturilor.

Prima –  votul în CMC și acest vot ar fi prielnic în perioada 15 – 30 septembrie 2016, așa ca referendumul să aibă loc odată cu alegerile prezidențiale din RM. Doi – referendumul poate fi inițiat și pe calea colectării semnăturilor și creării grupului de inițiativă”, a menționat IonCeban.

Primarul Dorin Chirtoacă nu a comentat deocamdată inițiativa consilierilor socialiști.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Nori împrăștiați
Umiditate:55 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău