Directorul „Sputnik-Moldova”, Vladimir Novosadiuk, ar fi fost reținut într-un dosar legat de „furtul miliardului” (Newsmaker)

  • 17 Septembrie 2019 12:18
Directorul „Sputnik-Moldova”, Vladimir Novosadiuk, ar fi fost reținut într-un dosar legat de „furtul miliardului” (Newsmaker) Sputnik-Moldova

Presa de la Chișinău scrie că directorul Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuk, ar fi fost reținut de către procurorii anticorupție, într-un dosar ce vizează furtul miliardului.

Potrivit newsmaker.md, Vladimir Novosadiuc, ar fi o persoană apropiată de cotroversatul politician și om de afaceri Ilan Șor.

În raportul Kroll, privind furtul miliardului, figurează și numele lui Vladimir Novasadiuk și al soției sale, Rita Țvik, care s-ar afla și în spatele Televiziunii Centrale aparent controlate de Ilan Șor.

Telefonată de reporterul Radio Chișinău, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Anticorupție, Cătălina Bogonos, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat aceste informații. Ea a declarat doar că în prezent au loc mai multe acțiuni de urmărire penală și că Procuratura Anticorupție va veni ulterior cu detalii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău