Directorul restaurantului „Golden Nica”, reținut pentru 72 de ore

  • 11 Septembrie 2013 16:31
Directorul restaurantului „Golden Nica”, reținut pentru 72 de ore

Directorul restaurantului „Golden Nica”, unde săptămâna trecut s-au intoxicat câteva zeci de persoane, iar una a decedat, a fost reținut miercuri, 11 septembrie, de procurori pentru 72 de ore.

Directorul și alți trei reprezentanți ai administrației restaurantului au fost audiați miercuri, 11 septembrie, la Procuratura sectorului Rîșcani al capitalei. Aceștia sunt  bănuițide păstrarea, comercializarea, oferirea produselor și serviciilor periculoase pentru viața sau sănătatea consumatorilor, soldată cu decesul unei persoane.

Localul a fost închis în urma unui caz de intoxicare în masă la o nuntă, care a avut loc pe 31 august, dar a continuat să activeze ilegal.  Pe 7 septembrie aici a fost organizată o altă ceremonie, la care s-au intoxicat zeci de persoane, iar un bărbat a decedat.

Procurorii continuă acțiunile de urmărire penală pe acest caz  pentru a stabili circumstanțele producerii infracțiunii, identificarea tuturor persoanelor responsabile de incident și tragerea lor la răspundere penală, se mai arată într-un comunicat al Procraturii Generale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
22,24
Nori împrăștiați
Umiditate:46 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău