Directorul ODA demisionează: E timpul să transmit ștafeta unui alt conducător

  • 29 Decembrie 2023 12:17
Directorul ODA demisionează: E timpul să transmit ștafeta unui alt conducător

Directorul Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, Dumitru Pîntea, își anunță demisia, precizând că cererea a fost depusă la începutul lunii noiembrie. „Consider că e timpul să transmit ștafeta unui alt conducător care să gestioneze mai departe acest capital solid de resurse financiare, o echipă valoroasă, care a depus un efort colosal în susținerea antreprenorilor în ultimii doi aniˮ, a declarat Dumitru Pîntea la un briefing de presă, transmite IPN.

 „Acele obiective pe care mi le-am asumat când am preluat conducerea ODA le consider îndeplinite. ODA este o instituție mai puternică în serviciul economiei reale, cu un mecanism modern de luare a deciziilor sau, mai pe scurt, o punte de legătură dintre stat și antreprenor”, a spus directorul ODA, adăugând că a condus organizația într-o perioadă în care Republica Moldova a făcut pași fermi spre integrarea europeană, dar și o perioadă marcată prin nenumărate crize și provocări.

Dumitru Pîntea pleacă din funcție începând din 1 ianuarie 2024. Interimatul, până la numirea noului director, va fi asigurat de Gheorghe Iudin.

Dumitru Pîntea a fost numit director interimar al Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii în decembrie 2021. În iunie 2022, organizația și-a schimbat denumirea în Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, Dumitru Pîntea rămânând în funcția de director.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,74
Cer senin
Umiditate:92 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
18
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău