Directorii principalelor posturi TV din Rusia ar putea fi demiși, după alegerile prezidențiale

  • 19 Decembrie 2017 08:09
Directorii principalelor posturi TV din Rusia ar putea fi demiși, după alegerile prezidențiale

Propaganda agresivă a posturilor de televiziune de la Moscova începe să-i deranjeze pe cetățenii ruși, dar și pe experții apropiați administrației de la Kremlin. În consecință, directorii Pervîi Kanal, Konstantin Ernst, NTV, Aleksei Zemski, și VGTRK (Compania de Stat de Televiziune și Radiodifuziune din Rusia – n.red.), Oleg Dobrodeev, ar putea fi înlocuiți în funcțiile pe care le ocupă în prezent.

Surse din cadrul televiziunilor federale rusești spun că șefii lor ar putea fi demiși  după alegerile prezidențiale de anul viitor, scrie portalul Znak.com, citat de Radio Echo Moskvy.

„Tonalitatea posturilor federale de televiziune provoacă îngrijorare atât din partea experților, cât și a telespectatorilor. Talk-show-urile și emisiunile de autor relatează nu doar unilateral, dar și într-o perspectivă agresiv-conservatoare”, precizează sursa citată.

„Acum, când privești emisiunile social-politice difuzate de posturile centrale, se creează impresia că autorii acestora îi urăsc fără limite pe oamenii care trăiesc în Rusia și încearcă să-i scoată din minți”, spune fostul adjunct al reprezentantului plenipotențiar al președintelui rus în districtul federal Ural, Andrei Koleadin, citat de Znak.com

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,07
Cer fragmentat
Umiditate:85 %
Vint:2,06 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău