Diplome de voluntariat pentru studenții USM implicați în promovarea Salonului Internațional de Carte Bookfest 2022

  • 21 Septembrie 2022 19:00
Diplome de voluntariat pentru studenții USM implicați în promovarea Salonului Internațional de Carte Bookfest 2022

Studenți ai USM au primit astăzi, 20 septembrie, Diploma de voluntar pentru activitatea de promovare a Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău.

Diplomele au fost înmânate de către rectorul USM, Igor Șarov, care le-a mulțumit studenților pentru buna desfășurare și promovare a Târgului de Carte și i-a încurajat să se implice în cât mai multe actvități de acest gen.

La rândul lor, studenții au menționat că experiența acumulată în timpul Bookfest-ului a fost cu mult peste așteptările lor. Tinerii au spus că una din lecțiile învățate a fost munca în echipă și cum să colaboreze și să coordoneze activitățile cu organizatorii evenimentului, se arată în comunicat.

La fel, studenții au menționat că au fost onorați să cunoască editorii români prezenți la Târgul de Carte, dar și să se afle în preajma înalților oaspeți, precum conducerea de vârf a Republicii Moldova și a înalților oficiali din România.

Salonul Internațional de Carte Bookfest s-a desfășurat în perioada 31 august – 04 septembrie 2022 și a fost găzduit în premieră de către Universitatea de Stat din Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:2,06 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău