Din 1 septembrie, microbuzele cu numărul 117 își schimbă traseul și nu vor mai ajunge la Telecentru

  • 30 August 2019 18:23
Din 1 septembrie, microbuzele cu numărul 117 își schimbă traseul și nu vor mai ajunge la Telecentru

Din 1 septembrie, microbuzele de pe ruta numărul 117 nu vor mai ajunge în cartierul Telecentru. Traseu se scurtează până în centrul capitalei.

Solicitat de IPN, Lilian Copaci, șef adjunct al Direcției generale transport public și căi de comunicație, a spus că itinerarul de modifică la solicitarea autorităților locale și a locuitorilor satului Colonița. Un număr mic de unități de transport au rămas să circule pe această rută. Din 45 de microbuze acum câțiva ani, în prezent circulă doar 12. Intervalul dintre ele este foarte mare și, mai ales dimineața, nu toți pasagerii din Colonița apucă să ajungă în capitală.

Astfel, din 1 septembrie, microbuzele nr. 117 vor porni din satul Colonița, vor circula pe strada Stejarilor, Budești și Ștefan cel Mare din localitate. În Chișinău, vor circula pe strada Vadul lui Vodă, Nicolae Milescu Spătarul, Ginta Latină, bulevardul Mircea cel Bătrân, Alecu Russo, Nicole Dimo, Academician Andrei Saharov, Dumitru Râșcanu, Aerodromului, Andrei Doga, Tudor Vladimirescu, Ismail, Avram Iancu, Tighina și 31 August 1989.

Tot din 1 septembrie, se modifică parțial itinerarul rutei de troleibuz numărul 37. Tur, troleibuzele vor porni, în raza municipiului Chișinău, de la Gară, bulevardul Iuri Gagarin, și vor circula pe bulevardul Constantin Negruzzi, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Ismail, strada Uzinelor. În raza satului Bubuieci vor circula pe strada Toader Bubuiog. Retur, în raza satului Bubuieci, vor porni din strada Toader Bubuiog. În raza orașului Chișinău vor circula pe strada Uzinelor, strada Ismail, bulevardul Dimitrie Cantemir și bulevardul Iuri Gagarin.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău