Deputații socialiști și comuniști vor boicota ședința comună a Parlamentelor Republicii Moldova și României

  • 17 Iunie 10:14
Deputații socialiști și comuniști vor boicota ședința comună a Parlamentelor Republicii Moldova și României

Deputații socialiști și comuniști au anunțat că vor boicota ședința comună a Parlamentelor Republicii Moldova și României, care va avea loc sâmbătă, 18 iunie la Chișinău.

Provocările regionale, din punctul nostru de vedere, ar fi trebuit să mobilizeze clasa politică, întreaga societate asupra agendei interne, consolidării securității, neutralității, suveranității, stabilității social-economice a țării. Este exact ceea ce opoziția cere autorităților de aproape un an”, se arată în declarația Blocului comuniștilor și socialiștilor. 

Sâmbătă, 18 iunie la Palatul Republicii va avea loc ședința comună a Parlamentelor Republicii Moldova și României. Parlamentul de la București va fi reprezentat de președintele Senatului, Florin Cîțu, de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, de liderii de grup, de șefii de comisii și parlamentari de la toate partidele politice parlamentare.

Organizarea acestei reuniuni a fost anunțată pe 6 iunie în cadrul conferinței de presă comune susținute de președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, și de președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, Marcel Ciolacu, aflat în vizită la Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
27,74
Cer fragmentat
Umiditate:66 %
Vint:5,66 m/s
Sat
25
Sun
26
Mon
25
Tue
26
Wed
26
Arhivă Radio Chișinău